Szórakozás

Pap Rita és Bodnár Attila: Nem jószántunkból mentünk külföldre

Pap Ritáról és férjéről, Bodnár Attiláról évek óta nem sokat lehetett hallani. Az egykori Modern Hungária énekesét, és gyerekdalokkal híressé vált feleségét most a Story Extra stábja kereste fel. A két zenész mesélt arról, miért költöztek külföldre, hogyan élték meg a támadásokat és a sikereket, sőt azt sem szégyellték, hogy nem mindig értenek egyet; néha még a kamera előtt sem.

“30 év, azért gondolj bele, ez nem egy kis idő. És mennyi minden volt benne! Ez még gombócból is sok. Nemhogy együtt töltött évekből. Élettársak, szerzőtársak, énekesek, szülők, házastársak vagyunk. Jó időben találkoztunk” – mondták el az énekesek, akik állítják, a körülmények kényszerítették őket arra, hogy Ausztriába költözzenek.

“Nem jószántunkból volt az a külföld. Sajnos mi 2002-től kicsit lapátra kerültünk. A szél ellen tipikus esete…. hogy egy ideig lehet, de minek? No hát akkor, ha ez úgy marad, ahogy 2004-ben volt, akkor nekünk itt nem sok babér terem. Az Európai Unió jött… A gyerekeink miatt csináltuk ezt” – mesélték egymás szavába vágva az énekesek, akiknek korábbi döntéseiről, és jelenlegi életéről is bővebben hallhat az alábbi videóban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik