Szórakozás

Bodnár Attila: Egyedül szeretnénk gyászolni

A Modern Hungária egykori énekese megtörte a csendet, és megszólalt fia halálával kapcsolatban.

Ifjabb Bodnár Attila tragikusan korai halála sokakat meglepett; az X-Faktorban próbálkozó zenész ügyében még a rendőrség is vizsgálódott. Édesapja, idősebb Bodnár Attila most a Borsnak árult el részleteket fia halálával, és a család gyászával kapcsolatban.

“A fiam egy ismerőse lakásá­ban volt, ahogy én tudom. Este még tévéztek, másnap az ismerőse elment otthonról, hagyta aludni, mire visszaért, nem tudta felkelteni. Hívtak mentőt, ügyeletes orvost, rendőrt, és megállapították, hogy nincs bűncselekményre utaló nyom. Mi is kértük a boncolást, hogy kiderüljön, mi okozta a halálát október 19-én. A halotti bizonyítványt megkaptuk, és az csak ránk tartozik.

Tájékoztattak az előzetes boncolási eredményről még a múlt héten, és a halotti bizonyítvány kiadásával a temetési szertartás lefolytatható, tudomásunk szerint sem önkezűség, sem idegenkezűség nem történt” – mondta el a zenész, aki megerősítette, hogy már a hamvasztás is megtörtént.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

“Attila 19 éves korától úgy élt, azt tette mindig is, amit jónak látott, amihez kedve volt. Tanult ember volt, érettségizett, és teológiai iskolát is végzett, dolgozott könyvtárosként, szociális gondozóként, filmstatisztaként, klubzenészként, stb. Az édesanyja a mai napig szép lakást tart fenn, és mindig is gondos, odaadó anyja volt. A harminc évvel ezelőtti válásunkkor mindent otthagytam nekik, lakást, berendezést, volt helye, de neki mennie kellett, az elképzelései szerint.

Próbáltunk segíteni, a média is, én is, a barátok is, de ő mindig azt tette, és úgy, ahogyan akarta élni az életet. Na­gyon jóindulatú és kedves, de öntörvényű, erős akaratú és egyéniségű ember volt, emlékét, létét a lelkünkben őrizzük”- mesélte a lapnak a gyászoló édesapa, aki úgy véli, a gyász az ő személyes ügyük, így a temetés is csak rá, és a közvetlen családra tartozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik