Szórakozás

Nem beszél a fiával Bodnár Attila

Egy éve nem látta édesapját az ifjabb Bodnár Attila, sőt telefonon sem beszéltek. Úgy tűnik, végérvényesen megromlott a kapcsolatuk.

Mint ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, az X-Faktor felfedezettje 10 éves volt, amikor szülei elváltak, azt követően gyakorlatilag megszakadt kapcsolata zenész papájával. Aztán a tehetségkutatóval egyidőben az idősebbik Bodnár Attila feltűnt és felvette a kapcsolatot rég nem látott gyermekével. Mindenki azt gondolta, hogy végre helyreállhat a családi idill, de nagyon úgy tűnik, hogy mostanság ennek éppen az ellenkezője történik.

A fiatalabbik Bodnár Attila a Hír24-nek elmesélte, hogy tavaly május óta nem beszél édesapjával, mert összevesztek. A fiatalé zenész azt sérelmezte, hogy apja többször a fejéhez vágta, egy senki és csakis azért figyelnek rá, mert az ő fia. Attila úgy döntött, inkább megszakítja a kapcsolatot a híres szülővel és nem kér a továbbiakban a támogatásából.

Úgy tűnik, hogy az apa is végleg megsértődött, mert a „szakítás” óta ő sem keresi fiát, pedig Attila nem tagadja, örülne neki, ha papája ismét felhívná.

Az X-Faktor felfedezettjének nagyon jól jönne ugyanis a segítség, mert rossz anyagi körülmények között él. Nincs állandó munkája és egy parányi albérletben tengeti az életét. Azt mondja, édesanyja sokat segít neki, de nem akar hozzáköltözni, mert szerinte Berettyóújfaluban még annyira sem tudna érvényesülni, mint Budapesten.

Attila egyébként nagy terveket szövöget. Egy csapattal éppen új dalokat ír, és remélik, ezeket hamarosan mások is hallhatják.

Azt sem titkolja, hiányzik egy társ az életéből. Igaz, voltak az utóbbi időben is kapcsolatai, de azok egyike sem bizonyult elég mélynek, így a volt X-Faktoros továbbra is keresi az igazit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik