Szórakozás

Ördög Nóra letaszította trónjáról Alföldit

A magyar Forbes magazin újra összeállította a legértékesebb magyar hírességek listáját.

Az első három helyen idén a TV2 műsorvezetői állnak. Ördög Nóra mögött Majka a második, Tilla a harmadik. Sebestyén Balázs negyedikként lecsúszott a dobogóról – írja az Index.

A magazin a legértékesebb celebek listáját az NRC kutatócéggel közösen úgy állította össze, hogy mérte ismertségüket, kedveltségüket, hitelességüket, egy zsűri pedig pontozta a sztárok pénztermelő képességét, profizmusát, közösségi médiás jelenlétét. A szerkesztőség is szavazott, így összesen 800 pontot lehetett elérni.

A listavezető Ördög Nóra 595 pontot kapott, négy ponttal többet, mint Majka, aki egyetlen ponttal előzte meg Tillát.

Sebestyén Balázs (582 pont) tavalyi helyezéséhez képest egy helyet lépett előre úgy, hogy a lista első tíz helyezettje közül ő az egyetlen, aki érdemben nincs jelen a közösségi médiában.

Az ötödik legértékesebb magyar celebritás D. Tóth Kriszta, hatodik a tavalyi első Alföldi Róbert, hetedik Liptai Claudia, nyolcadik Palvin Barbara. Őket Tóth Gabi és Hajós András követi az első tízben.

Tavaly még Alföldi Róbert volt az első, megelőzve Stahl Juditot és Kovács Ákost.

A Forbes másik listája idén a Facebook-jelenlétet vizsgálta, hiszen mára a közösségi oldal néhány nagyon népszerű embernek komoly pénzt is jelent.

A legtöbb rajongója (747 000) Rubint Rékának van, de szorosan mögötte áll Kasza Tibor (745 000). A harmadik Nótár Mary (504 000) hozzájuk képest nagyon lemaradt.

  1. Rubint Réka, 747 ezer követő
  2. Kasza Tibor, 745 ezer követő
  3. Nótár Mary, 504 ezer követő
  4. Kiss Ádám, 445 ezer követő
  5. L.L. Junior, 440 ezer követő
  6. Molnár Ferenc Caramel, 405 ezer követő
  7. Majka, 351 ezer követő
  8. Tóth Gabi, 338 ezer követő
  9. Rúzsa Magdi, 337 ezer követő
  10. Vastag Csaba, 309 ezer követő

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik