Szórakozás

Alföldi, Stahl és Ákos a legértékesebb magyar híresség

Alföldi Róbert (Array)
Alföldi Róbert (Array)

Legalábbis a Forbes magazin idei listája szerint.

Idén sem maradtunk a Forbes magazin magyar kiadásának 21 fős listája nélkül, melyből kiderül, kik is a legtöbb értéket közvetítő hazai hírességek, illetve kik azok, akik a legnagyobb befolyással bírnak a hazai médiában.

Tavaly a teljes listát Alföldi Róbert vezette, Liptai Claudia az ötödik helyezést érte el, a negyedik Friderikusz Sándor, a harmadik Frei Tamás, a második pedig Ákos lett.

Az idei élmezőny valamennyit változott: Alföldi Róbert továbbra is birtokolja az elsőséget, másodikként viszont Stahl Judit neve került a listára, maga mögé utasítva Kovács Ákost, aki így ebben az évben a harmadik helyen szerepel.

Új nevek is felbukkantak a rangsorolásban; például D. Tóth Kriszta, Palvin Barbara, Hajós András, Kasza Tibor, továbbá Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, illetve Andy Vajna és felesége, Tímea párosa is szerepel az üzleti magazin listáján, ahol viszont Frei Tamás neve ebben az évben már nem olvasható.

Nem maradt le viszont Ördög Nóra, Sebestyén Balázs, Majka, Liptai Claudia, a Schobert házaspár vagy éppen Berki Krisztián sem, de Caramel, Bereczki Zoltán, Istenes Bence, Friderikusz és Gundel Takács Gábor is ott vannak a legértékesebbnek tartottak között.

Alföldi Róbert  Fotó: Pál Anna Viktória

Ajánlott videó

Olvasói sztorik