Szórakozás

Jean Claude Van Damme besokkalt, és az interjú közepén kiviharzott

van damme (jean claude van damme)
van damme (jean claude van damme)

Az akcióhős egy ausztrál reggeli tévéműsor riportereinek adott interjút műholdas kapcsolaton keresztül, amikor elszakadt a cérna.
A Sunrise című műsorban Van Damme egyre feldúltabb lett a szerinte értelmetlen és unalmas kérdések hallatán, aztán elege lett, és megkérdezte: Mi a fasz folyik Ausztráliában? És az interjú közepén felállt, és kisétált. A belga színész már a technikai körülményektől is frusztrált volt.

A cérna akkor kezdett elszakadni, amikor egy 1994-es filmjéről kérdezték, melyben Kylie Minogue volt a partnere.
“Ezek a kérdések, mindenki ugyanazt kérdezi tőlem 25 éve. Eljövök Ausztráliába, hátha valami mást is össze tudunk hozni a közönséggel.”
“Ezek az interúk nagyon unalmasak. A kérdések unalmasak. Nehezemre esik válaszolni rájuk, szóval izzadni kezdek, nem érzem jól magam, mert unalmasak. Van bármi érdekes kérdeznivalótok?”
Aztán felállt, közölte, hogy elmegy a mosdóba, de előbb elmondta a véleményét az ausztrál sajtótól:

Mi a fasz folyik Ausztráliában? Mi az isten történik? Én ezt képtelen vagyok csinálni, én ehhez túl természetes vagyok. Mi ez?!

Van Damme egyébként Thaiföldön forgatja a Kickboxer remake-jét, az ausztrál híroldalak meg pikírt megjegyzésekkel illetik, miszerint ha ők is a thai dzsungelben forgatnának, és nem lenne légkondi a szobájukban, ők is biztos nagyon frusztráltak lennének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik