Szórakozás

Bangó Margit unokájának eltávolították gyomra 80%-át

Tóth Verához hasonlóan Bangó Margit unokája, Tina is kés alá feküdt annak érdekében, hogy megszabadulhasson túlsúlyától. A három órás műtét során eltávolították a gyomra 80%-át, és egy csőgyomrot alakítottak ki, aminek köszönhetően nem éhezik meg, és a teltségérzet is nagyon hamar kialakul.

Tina korábban már kapott gyomorgyűrűt is, de miután azt eltávolították, újra meghízott. Bangó Margit hiába próbálta lebeszélni a beavatkozásról imádott unokáját, az hajthatatlan volt.

Mindenféle módon próbáltam lebeszélni a Tinát, sőt veszekedtem is vele. Minden műtétnek van rizikója, ráadásul én, aki tizenegyszer voltam műtve, pontosan tudom, milyen ez, de nem lehetett vele egyezségre jutni.

– magyarázta a Mokkában az énekesnő, aki azért hozzátette, megérti a döntést, ráadásul az erős testalkat náluk örökölt.

A felépülésről már Tina mesélt, akinek operációja az Édes Életben is látható.

Éhséget egyáltalán nem érzek, de egyébként se ehetek most. Folyékony diétán vagyok. Két hétig most tart a lábadozás, ez idő alatt csak szűrt levest ehetek, maximum egy kis joghurtot. Utána jöhetnek a pépes ételek, és majd csak másfél hónap múlva kezdhetek el szilárdabb ételeket fogyasztani. Egy nő, aki túlsúllyal küzdött az egész élete során, az nagyon nehezen dolgozza fel azt, ha lemegy a túlsúly, majd visszakúszik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik