Szórakozás

Lagzi Lajcsi visszavonta a feljelentést

Mégsem lesz pereskedés a pofozkodásból, a felek megbocsátottak egymásnak, mindenki boldog. Vagy majdnem mindenki. Ez derül ki a Bors mai cikkéből, amelyben a közelmúltban Lagzi Lajcsi boldogasszonypusztai birtokán történt eseményeket is felelevenítik.

Július elején ugyanis egy pár tinédzser bemászott a mulatós trombitás telkére, ott megbontottak egy gátat, és a kiömlő vízben fürödtek. A megérkező Lajcsi és üzlettársa dulakodni kezdtek a fiúkkal, egyikük édesapja pedig a helyszínen megütötte Lajcsit – ezt állítja a zenész. Galambos és barátja pedig megrángatták az egyik tinit, a másikat pedig megütötték – ezt vallották a fiúk.

“Bíróság helyett mediációra mentek, vagyis megegyeznek békében. Így Lajcsinak sem lesz újabb rendőrségi ügye, és az apukát sem vonják vizsgálat alá. Egyedül az üzlettárs félhet, ellene könnyű testi sértés és személyi szabadság megsértése a vád, abból biztosan bírósági ügy lesz” – mesélte a fejleményeket a lapnak az édesapa egyik rokona, aki egyébként a verekedésnél is jelen volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik