Szórakozás

Lagzi Lajcsi nem gyanúsított a gyerekverési ügyben

Július elején gyerekek törtek be Galambos Lajos birtokára, ahol kiengedték a halastó vizét, hogy abban fürödjenek. A zenész és embere – aki szintén börtönben ült a közműlopás vádja miatt – azonban rajtakapták őket és állítólag kiosztottak néhány pofont is. Lajcsit aztán az egyik fiú apja ütötte meg a beszámolók szerint, végül pedig mindenki feljelentette mindenkit.

Most kiderült, hogy a gyerekverés kapcsán nem a trombitás a gyanúsított. A Komáromi Rendőrkapitányság könnyű testi sértés bűntett és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 41 éves táti lakos ellen. Az ügyben több tanút és egy gyanúsítottat hallgattak ki ez idáig a nyomozók. A balhét tehát Lajcsi üzlettársa, Csaba viheti el.

Ennek őszintén örülök, nem is lett volna miért nyomozni ellenem. Ha a gyerekek megijedtek, azt őszintén sajnálom, mint apa mondom ezt. Az ijedtség hevében esetleg felemelhettük a hangunkat, de higgyék el, életveszélyben voltak a srácok, megfulladhattak volna a félméteres vízben is, ha rájuk zúdul a halastó

– mondta a Borsnak Lajcsi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik