Szórakozás

Ismét rendőrök jelentek meg Lajcsi birtokán

De ezúttal állítólag maga a trombitás hívta ki őket.

Szerda hajnalban nyolc civil ruhás jelent meg Lagzi Lajcsi boldogasszonypusztai házánál. A kertkapu azonnal kinyílt, csengetniük sem kellett – írja a mai Bors.

“Kora reggel, 6.20-kor fékeztek le a kocsik a birtok előtt. Civil ruhások voltak, és szerintem nem azok, akik a lopási ügyben eddig eljártak. Lassan névről ismerjük őket, olyan sokat vannak itt. A szerda reggel érkezettek keresték a bejáratot, tébláboltak, aztán egyszer csak kinyílt a birtok vaskapuja, és autóstól behajtottak. Vagy három órán keresztül bent voltak, majd a bébiszitter kocsiját követve, konvojban elhajtottak. Nem tudni, mi után kutakodtak” – mesélte a lapnak egy szemtanú, akinek észrevételeit a mulatós trombitás is megerősítette, sőt elmondta, ezúttal ő maga fordult a hatósághoz, méghozzá a közelmúltban történt pofozkodással kapcsolatban.

“Igen, voltak itt rendőrök, én hívtam őket. Megnézték a kerítést, ahol bemásztak hozzám a tinédzserek, lefényképezték a helyszíneket, szóval végezték a dolgukat. Hallottam, hogy az egyik fiú azt nyilatkozta, hogy nagyon megijedt. Őszintén mondom, hogy ko­molyan sajnálom, hogy megijesztettem” – nyilatkozta Galambos Lajos.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik