Szórakozás

Mila Kunis eleinte csak szexre kellett Ashton Kutchernek

Mila Kunis és Ashton Kutcher (mila kunis, ashton kutcher, )
Mila Kunis és Ashton Kutcher (mila kunis, ashton kutcher, )

Egy év házasság után egy interjúban mesélte el a harpersbazaar.com-nak Mila Kunis, hogy férjével, Ashton Kutcherrel a kapcsolatuk gyakorlatilag csak barátságnak indult némi extrával.

“Az egyik díjátadón láttam egy srácot hátulról, és csak az tűnt fel, hogy mennyire magas. Aztán megfordult, és olyan volt, mint az a pillanat a romantikus filmekben, amikor egyszer csak elindul egy andalító zene. Levegőt is elfelejtettem venni, annyira, de annyira jóképű volt. Úgy kezdtünk el randizni, hogy biztosan tudtuk, nem akarunk megházasodni”

– mesélte az amerikai színésznő, aki őszintén elmondta, hogy eleinte csak szexre kellett Kutchernek. Pasija ráadásul egyszer egy másik haverjának is le akarta őt passzolni egy buliban. Persze végül nem tette.

“Ashton akkor ment szét Demi Moorral, illetve 8 hónapja már facér volt, amikor elhívott egy buliba. Azt csak később tudtam meg, hogy ott le akart passzolni egy haverjának. Aznap este már együtt aludtunk, és ez így is ment azután. Mivel én is akkor szakítottam, és ő is, kikötöttük, hogy csak szexre kellünk egymásnak, végül ez lett a vége”

– mondta Mila Kunis, aki éppen második gyerekét várja férjétől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik