Szórakozás

Megúszta a letöltendőt Aurelio

A droggal lefülelt VV-győztes ügyében tárgyalás mellőzésével született határozat, mely hamarosan jogerőre is emelkedhet.

A VV6 győztesének drogperében jövő hét elején válhat jogerőssé az ítélet, de úgy tűnik, mindössze felfüggesztett börtönnel és pénzbüntetéssel kell számolnia.

“Egy év két hónapot kaptam, két évre felfüggesztve. Isten mellettem van. Gondolom, most az ország negyede hőbörög majd, a háromnegyede meg velem örül, de ezt is elfogadom. Megkönnyebbültem, mert nem vagyok börtön­töltelék. Megbántam, amit tettem, nagyon sajnálom.A következő években a drog ellen kampányolok, újra járom majd a szórakozóhelyeket, és elmondom a ta­pasztalataimat. A vége ugyanis teljes anyagi csőd. Az ötszázerzres bírságot is befizetem. Két éven át meg olyan leszek, mint egy angyal. Bekötöm magam a kocsiban, nem állok rokkanthelyre” – sorolta a Borsnak Aurelio, aki megbánta, amit tett, és biztos abban, nemrég elhunyt édesapja segítette abban, hogy ne kelljen börtönbe vonulnia.

Az egykori vv-s egy tavaly novemberi közúti igazoltatáson bukott meg. A rendőrök a ruhájában és az autójában is kábítószergyanús fehér port találtak, majd később az otthonában is. Aurelio akkor vallomást tett, amelyben elismerte, hogy magánéleti problémái miatt drogozott, de azt rögtön tagadta, hogy kereskedett is volna vele.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik