Szórakozás

Aurelio üvöltése felkavarja a Farm állóvizét

“Mi vaaaan Faaaarm?” – hallgathatja naphosszat a tanyasi reality négy finalistája, akikhez az utolsó héten mindennap újabb celeb érkezik majd, hogy segítsenek nekik felkészülni a végső összecsapásra.

Gáborhoz a VV6 helikopterező győztese, Aurelio érkezett, aki folyamatos ordításával a frászt hozza az állatokra és az emberekre egyaránt. Gergő nehezen palástolja fenntartásait a celeb vendéggel kapcsolatban, akivel kapcsolatban elmondta, csupán csak a hírét hallotta eddig, de nem tudta, hogy ki is rejtőzik a név mögött. Hát most megtudhatja, ugyanis az egykori villalakó hosszasabban időzik a Farmon, és igyekszik Gábornak átadni valamit a hatalmas tudásából és tapasztalatából. (sic!)

Az ismert drukkereken kívül a héten más vendégek is érkeznek a játékosokhoz. Mindenkit meglátogathat egy-egy számára fontos személy, Gáborhoz például barátnője látogathatott el, akinek már a látványától is könnyezett a tanya talán legszerethetőbb lakója. A szerelmesek örömét csak az árnyékolta be kissé, mikor a fiatal lány közölte, a finálé után nem tudja várni a fiút, mivel éppen Spanyolországban lesz. Gábort teljesen lesújtotta a váratlan hír.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik