Szórakozás

Pachmann a TV2-ről: Most minden apró dologból újsághír lesz

Az elmúlt hónapokban sokat hallani a TV2-ről a 13 milliárdos kölcsönből lezajlott tulajdonosváltás és átalakítások nyomán. Számos szerkesztő és műsorvezető távozott: például kirúgták Vujity Tvrtkót, Kárász Róbertet és Dudás Ádámot, valamint kényszerszabadságra küldték Várkonyi Andreát és Azurák Csabát. Helyettük érkezett a Tények hétköznap esti adásaiba Marsi Anikó és Gönczi Gábor, velük együtt számos reform és kellemetlen kimenetelű riport.

A Tények egyik műsorvezetője, Pachmann Péter szerint viszont nem is olyan nagy szám, ami most a TV2 körül zajlik.

“Teljesen jól vagyunk. Itt mindig mozog minden. Volt egy tulajdonosváltás, ami miatt jobban reflektorfényben vagyunk, de semmi több. A média világa folyamatosan változik, mindig is jöttek-mentek a kollégák, csak most minden egyes apró dologból újsághír lesz”

– mondta a Borsnak adott interjújában Pachmann, akitől azt is megkérdezték, hogy félt-e a kirúgásától.

“Nem. Tizenkilenc éve itt vagyok, egy csomó műsorban kipróbáltak, és láthatóan jól szerepelek. Egy percig sem gondoltam, hogy bajom lehet ebből a váltásból.”

A híradós abból a szempontból viszont kifejezetten jól járt, hogy A Nagy Duett szereplőjeként pozitívabb lett a megítélése a nézők körében.

“Nem gondoltam, hogy három hónap ennyire meg tudja változtatni az embereket. 19 éve vagyok képernyőn, 19 évet kellett várnom, hogy az emberek meg merjenek szólítani, köszönjenek az utcán. Hallottam legendákat arról, hogy Németh Lajost lépten-nyomon megállítják, és megkérdezik tőle: milyen lesz az idő. Engem a „mogorva híradóst” sosem mertek megszólítani. De mostanában engem is négyen-öten megállítanak napközben, és megkérdezik, hogy vagyok, mit fogunk énekelni. Kívülről láttam a Megasztárban, a Rising Starban, hogy ez így működik, de azt, hogy A Nagy Duettnek rám nézve ilyen hozadéka lesz, nem gondoltam volna. Mondjuk azt sem, hogy egy két és fél perces produkcióban ennyi munka van. Hosszú órák a táncparketten, szövegtanulás, énekóra, kamerapróbák, nagy meló. Le a kalappal mindenki előtt, akinek ez a hivatása. Hihetetlen munka tisztán tartani egy hangot úgy, hogy közben táncolsz.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik