Szórakozás

Korda: Hülyének néztek, hogy nem akartak beszervezni?

Korda György és Balázs Klári elmondásuk szerint az átkosban úgy jártak-keltek szabadon a földrészek között, hogy közben teljesen elkerülték az állambiztonsági szervek kitüntető figyelmét.

“Harmincötször voltam az USA-ban, negyvenszer Kanadában, tízszer Ausztráliában, és mindenfelé egész Európában. De soha senki nem környékezett meg. Sőt egyetlen egyszer sem gördítettek akadályt az utazásaim elé, és egyetlen utamról sem vonták vissza az engedélyt sem. Pedig sokat voltunk külföldön. Nem voltam se KISZ-tag, se párttag. Nem kért meg senki, hogy lépjek be, magamtól meg eszembe sem jutott. Most, hogy elgondolkodtam rajta, majdnem megsértődtem, hogy vajon hülyének néztek engem, hogy soha nem akartak beszervezni?”

– nyilatkozta a Borsnak Korda, akinek meggyőződése, hogy azért hagyták békén a titkosszolgálatok, mert tudták róla és a feleségéről, hogy csak Magyarország jó hírét viszik a fellépéseikkel.

Korda György hozzátette: annak idején bármikor jöttek haza, még a csomagjaikat sem nézték meg. Szerinte azért, mert tudták, hogy semmiképpen nem akarnak becsempészni semmit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik