Szórakozás

Nagy Duett: A legmegosztóbb párnak kellett távoznia

Habpartival, ufókkal megspékelt Eddával, párbajokkal és egy egészen szürreális, riszáló állatkerttel érkezett vasárnap este a TV2 zenés celebshow-ja. Mármint többek között, mert látványban és – néha kissé erőltetett – poénokban igazán nem volt hiány az aktuális adásban.

Dér Heni és Kucsera Gábor Riszálom úgyis-úgyis előadása már-már Berkiék korábbi Kacsatáncos mélységeit idézte meg. Nehéz is lenne szavakba önteni az élményt – a zsűrinek is nehezen ment – úgyhogy mutatjuk inkább a produkciót.

Berki Krisztián és Fésűs Nelly és a Mi vagyunk a rock. És az ufók. Merthogy valami érthetetlen és megmagyarázhatatlan okból (neeem!) a műsor készítői a földönkívüliekre asszociáltak az Edda klasszikusáról. VICCES, de haladjunk is tovább. Kulcsár Edina és Hevesi Tamás a Don’t Go Breaking My Heart című slágerrel most nem aratott akkora sikert, mint általában – még a barokk kosztümök sem bizonyultak elegendőnek a zsűri lenyűgözéséhez. Schobert Norbi és Keresztes Ildikó a Santa Mariával azonban jól szerepelt, mondjuk a kalóznak öltözött fitneszguru látványa örökre beleégett a retinánkba.

TV2
Fotó: TV2

Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvi ismét fantasztikusan teljesített, és megmutatták, hogy operettben is megállják a helyüket. A Szép város Kolozsvár valami elképesztő módon még hangban is megvolt az egyre sokoldalúbbnak tűnő híradósnak.

Keleti Andi és Peter Srámek az O-Zone egyetlen slágerét vitte színpadra, óriási habfelhők közepette. A zsűri pedig meg is vette a látványos előadást. Ami után újra minden páros megmérettette magát; ezúttal úgynevezett párbajokkal rukkoltak elő.

Dér Heniék Kulcsár Edináékkal, Keleti Andiék Berkiékkel, Pachmann Péterék pedig Schobert Norbiékkal közösen adtak elő egy-egy észveszejtő produkciót. Például ilyet:

A zsűri és a nézők szavazatai alapján végül Berki Krisztián és Fésűs Nelly kényszerült távozni a versenyből, azaz ők már biztosan nem lesznek ott a jövő heti elődöntőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik