Szórakozás

Pachmann Péter: “A média egy ingoványos talaj”

Pachmann Péter (pachmann péter, )
Pachmann Péter (pachmann péter, )

A Nagy Duettben egy egészen más oldalát is megvillantó híradós a Blikk interjújában mesélt többek közt arról, mit szól ahhoz, hétről hétre mennyire sikerül lenyűgöznie nézőket, és Pachmann Péter elárulta azt is, miként érintette legrégebbi kolléganőjének Tényektől való távozása. Az ismert tévés azt azért hamar leszögezte, bizonyos határokat nem fog átlépni a show kedvéért sem.

“Nyilván olyan nem lesz, hogy az ember letolja a gatyáját, de ma már a televíziózás nem erről szól, hogy ezek a figurák, akik sokat láthatók, és a nappaliban egy család életének részesei vagyunk, hogy ne mutathatnánk meg többet magunkból. Ha annak idején politikusok táncoltak és énekeltek videókon, akkor bőven belefér, hogy mi megmutassuk, a magánéletben jó fejek tudunk lenni. 

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Az elején féltem ettől az egésztől, nem tudtam, mi az elvárás. Ennek köszönhetően volt is az első fordulóban egy nagyon steril, abszolút precíz, pontos, nem hamis és tánclépésekben pontosan kidolgozott produkciónk, és az nem tetszett, nem kellett. Emlékszem, a zsűri is határozottan unta, ennek hangot is adtak, és én szintén rágörcsöltem. De abban a fordulóban láttam olyan produkciókat, amelyek mások voltak, kiléptek a komfortzónájukból. Ezért úgy döntöttünk Péter Szabó Szilvivel, hogy mi is kilépünk ebből a steril szerepből” – mesélte Pachmann, aki már a műsorfolyam ideje alatt volt kénytelen búcsúzni képernyős partnerétől, Várkonyi Andreától; ráadásul nem ő volt az egyetlen, aki elhagyta a közelmúltban a TV2 csapatát.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

“Andival dolgoztam együtt eddig a leghosszabb ideig. 16 éve vagyunk így vagy úgy, valamilyen formában kollégák, hét-nyolc évig ültünk egymás mellett.Nem tudom, hogy mi lesz a sorsom, de ilyen sokáig kolléga nőként mellettem nem lesz. Ő nekem nagy kaland volt, megérintett, hogy lezárult az életemnek ez a szakasza vele. (…) A média egy ingoványos talaj. Ezt, akik ebben élünk, tudjuk. Csak most ránk egy kicsit nagyobb reflektorfény vetült. Soha nem volt olyan évem, hogy ne menjenek el kollégák, és ne jöjjenek újak. Csak a tulajdonosváltás miatt intenzívebben foglalkoznak ezzel a dologgal” – mondta el a híradós, aki úgy érzi, 45 évesen ő most pont ott tart, ahol egy ennyi idős tévésnek tartania kell, és nem is vágyik arra, hogy vezető legyen, vagy saját műsort vezethessen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik