Szórakozás

Kasza A Nagy Duettről: “Ha béna vagy, kiesel”

A TV2 showműsorának talán legmegosztóbb zsűritagja a Mokkában reagált azokra a teóriákra, amelyekben bundázással és egyes versenyzők melletti elköteleződéssel vádolták meg A Nagy Duett készítőit.

Kasza Tibi a már kiesett Demcsák Zsuzsával, és az egyik nagy esélyes Pachmann Péterrel arról is beszélgetett, a műsor mindössze csak egy nagy játék, így semmi szükség arra, hogy a háttérből bárki irányítsa az eseményeket.

“Vannak nagyon megosztó versenyzők. Például Berki vagy Schobert Norbi menetelése, amire sokan azt hiszik – és esküszöm vannak ilyen hangok is! – hogy ” meg van véve a zsűri!” Pedig nincsen megvéve a zsűri , de esküszöm, hogy annyit írják, ha jó pontszámot adok, ha rosszat, hogy lassan elfogadnék már pénzt. Annyit kell hallgatnom a Berki miatt, hogy biztosan megvett minket, hogy hozzon pénzt!” – vicceskedett az ítész, aki elárulta azt is, szerinte mennyire egyszerű oka van annak, ha valaki túl hamar esik ki a versenyből.

“Én nem tudom, hogy mi van a fejekben, vagy milyen konspirációban hisznek, hogy itt milyen érdekek vannak; de ez egy szórakoztató műsor. Egy jó játék. Nem ül bent egy hat tagú politikai stáb, aki ott rendezi, hogy mi legyen. Egyszerűen annyi történik, hogyha béna vagy, akkor kiesel. Ha nincs elég nagy rajongótáborod, akkor könnyebben veszélyzónába kerülsz. És mindenki azon dolgozik, hogy ez hétről hétre egy nagyon szórakoztató műsor legyen. Nekünk aztán tök mindegy, hogy ki marad bent, meg ki esik ki” – fejtegette Kasza Tibi, aki a riportban a Sarka Katával való nagy port kavaró interjújáról is mesélt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik