Szórakozás

A Nagy Duett: Bundázással vádolják Rubint Rékát

Vasárnap Rubint Réka és Pintér Tibor esett ki A Nagy Duettből, olasz szerelmes daluk kapta a legkevesebb szavazatot a zsűri és a közönség összesített sorrendjében. Van azonban aki úgy gondolja, hogy nem ezért estek ki most, hanem Rubint Réka alakreformtábora miatt manipulálták a versenyt.

“Kéretik kihirdetni a nemzeti gyásznapot! Amúgy meg épp indult a táborba, szóval le volt ez zsírozva, ahogy kell”

– ilyen és ehhez hasonló kommenteket kapott Réka a kieséséről a világhálón. Tény, hogy furcsa volt az egybeesés Réka alakreformtáborával, ami a vasárnap esti élő adás másnapján délután vette kezdetét.

“Butaság az egész feltételezés, hiszen éppen A Nagy Duett miatt lett áttéve a tábor ezekre a napokra, eredetileg hétvégén lett volna. Ha versenyben maradok, úgy hétfő reggel kezdjük a kisfilm forgatását, mint egyébként minden héten, délután fél ötre pedig leértem volna a táborba, hogy megtartsam a nyitóbeszédemet. Első este annak rendje és módja szerint megtartom az edzést, így egyedül a keddi énekpróbát hagytam volna ki, szerdán pedig már vége is a tábornak. Aki engem ismer, tudja, nincs olyan, amit ne tudnék megoldani. Amikor Norbi a második szívműtétjén esett át, abban az időszakban is táboroztattam”

– magyarázta a Borsnak a fitneszoktató.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik