Szórakozás

Várkonyi Andrea is eltűnhet a képernyőről

A TV2 hírműsorával, a Tényekkel kapcsolatban eddig egy dolog biztos csupán, hogy április 11-én érkezik az RTL Klubtól átigazoló Gönczi Gábor, aki Azurák Csabát váltja. Eddig az a hír járta, hogy partnere a hétvégi híradós, Vitányi Judit lesz majd, miután Várkonyi Andrea a Napló vezetését veszi át, most mégis teljes a bizonytalanság.

A TV2 talán maga sem tudja, hogy mit akar pontosan, de az biztos, hogy az alkalmazottakat nem értesítik a tervekről. Miközben a korábbi Naplósok, Vujity Tvrtko és Hadas Kriszta az újraindítás ellen kampányolnak, addig a leendő műsorvezető jelölt, Várkonyi csak reménykedhet, hogy marad valahol munkája.

“Nehéz házon belül hiteles információhoz jutni, mert mindenki mást mond. Gyakran a sajtó előbb tudja meg, mi történik a TV2-n belül, mint mi. Nemigen kapunk tájékoztatást. A Naplóval kapcsolatban is teljes a ködösítés, úgy tudom, még Várkonyi Andi sem tudja, mikor indul, pedig elvileg ő vezeti majd. Tavasszal már biztosan nem, nyáron pedig nem szoktak új műsorok kezdődni” – árulta el a Bors informátora.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik