Szórakozás

Hadas Kriszta szerint nincs jövője a Naplónak

Hadas Kriszta (hadas kriszta)
Hadas Kriszta (hadas kriszta)

Tegnap már Vujity Tvrtko is kiakadt azon, hogy a TV2 újra akarja éleszteni a Naplót. “A NAPLÓT nem engedhetem, és nem is engedem meggyalázni. Engem bánthatnak, a csapatomat, Naplós családomat NEM! Velem szemben úgysem tudnak majd közleményeket kiadni, mert a Napló első riportereként és utolsó műsorvezetőjeként sokkal többet tudok a műsorról, és ANNAK HALÁLÁRÓL, mint a közlemények megfogalmazói” – írta a Mokkából is elbocsájtott tévés közösségi oldalán.

Most Hadas Kriszta mondta el véleményét. Szerinte a műsort egyszerűen nem lehet folytatni, hiába is hiszik azt az illetékesek. A jelenleg az RTL Klubnál dolgozó szerkesztő-riporter egykor önként távozott a haldokló Naplóból, mert tudta, nem úszhatja meg a kirúgást.

“A TV2 új Naplót indít. Ez a mai hír. Ezt itt alant 2014. novemberében posztoltam. A TV2 Naplójának megszűnése után. Anno mi is egyre csak arrébb tologattuk a piros vonalat, és megmagyaráztuk magunknak, miért tesszük. A Napló szerkesztőségében közösen hümmögtünk hétről hétre. Pedig akkor még nem is az volt, ami most. Én időben kiugrottam, mert volt, aki segítő kezet nyújtott. A többiek maradtak. Vitték, amíg lehetett, aztán már nem lehetett. Most mások viszik, és azt hiszik, lehet. Nem lehet! A szüleink is ilyen döntéseket hoztak. Aztán moralizáltak azon, hogy jól tették-e. Most 2016 van! És ez nem csak médiaügy. Ugyanez történik iskolák tantestületi ülésein, a kórházak ügyeletei, nagyvizitjei után, és mindenhol” – írta Hadas, majd visszaidézte a Napló 2014-es megszűnésekor megfogalmazott gondolatait.

A TV2 új Naplót indít. Ez a mai hír. Ezt itt alant 2014. novemberében posztoltam. A TV2 Naplójának megszűnése után. …

Közzétette: Krisztina Hadas – 2016. március 21.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik