Szórakozás

Lagzi Lajcsi nem marad sokáig Magyarországon

Az utóbbi heteket az Egyesült Államokban és Mexikóban töltő zenész múlt héten tért vissza Magyarországra, de már meg is vette a  visszaútra szóló repjegyét.

“Nem maradok sokáig az országban. El kell néhány dolgot intéznem, és indulok vissza, már van újabb repülőjegy-foglalásom Dél-Amerikába. Egyet azonban leszögezek, én nem bujkálok. Először tisztázom magam, aztán meglátom, hogy veszem-e a kalapomat. Amíg kint voltunk, érdekes ajánlatokat kaptunk Mexikóvárosból, de még Kanadából is, hogy költözzünk oda. Nem ismerősöktől vagy rajongóktól, hanem olyanoktól, akik látják az igazságot, hogy pontosan mi történt” – kezdte a Blikknek Lajcsi, aki igyekszik felszámolni hazai ingatlanjait.

A boldogasszonypusztai birtokot 2,6 milliárdért hirdetik egy német oldalon és mint kiderült, jelenleg bővítés alatt áll, ugyanis a mulatóst egy szállodalánccal foglalkozó befektető kereste meg. Lajcsi arról is beszélt a napilapnak, hogy a külföldre költözés az ügyétől függetlenül is esedékes lenne néhány éven belül.

“A birtokot valóban hirdetjük, inkább egy 4-5 szobás házat szeretnénk, valamint egy külföldi rezidenciát. A helyszín attól függ, a gyerekek melyik országban szeretnének továbbtanulni. Mind ezt tervezik, úgyhogy 2-3 év múlva már esedékes a költözés.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik