Szórakozás

Bréking: Lajcsi hazajött Mexikóból

A korábbi hírekkel ellentétben nem szökött meg Galambos Lajos, pénteken hazatért családjával az egzotikus mexikói utazásból. A mulatós zenész titokban utazott a családjával Mexikóba. Ezzel mindenkit átvert, a sajtónak ugyanis azt mondta, Olaszországba készülnek.

Lajcsi repülőgépe Bécsben landolt, az érkezési oldalon már magyar újságírók várták – írja a Bors.

“Igen megérkeztünk, de nem maradunk túl sokáig. Most azonban szeretnék az itthoni ügyeimmel foglalkozni, mert távollétemben komoly dolgok történtek. Nagyon fáradt vagyok, hosszú volt a repülőút, de jó végre itthon lenni. Furcsa lesz kimenni a hideg levegőre, odakint 40 fok körül volt a hőmérséklet. Kell egy kis idő, amíg újra megszokjuk a klímát. Jó volt egy kicsit elmenekülni, de így is eljutottak a pletykák. Nem hagytuk, hogy tönkretegye a pihenésünket. Ez már járt nekünk, kellett hogy mi, a szűk család együtt legyünk”

– nyilatkozta a Blikknek a repülőtéren Lajcsi.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A korábbi híradások szerint Galambosék jól érzik magukat Mexikóban, a történtek dacára önfeledten tudtak pihenni. A luxusnyaralás vélhetően nem volt olcsó: a környékre egy 10 napos all inxlusive nyaralás ebben az időszakban 500-600.000 Ft-tól kezdődik személyenként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik