Szórakozás

Schobert Norbi posztjára reagáltak a brit dietetikusok

A közelmúltban a magyar dietetikusokkal konfliktusba keveredő Schobert Norbi nemrégiben nagy örömmel jelentette be Facebook-oldalán, hogy a Brit Dietetikusok Szövetsége (BDA) beválasztotta az Update-et az “Eating well, Living well”– programba; valószínűleg ezzel is cáfolni kívánva a termékeit ért kritikákat.

Újabb szakmai elismerés az Update-nek!A Brit Királyi Dietetikusok Társasága, a BDA – amely a világ legnagyobb és legré…

Közzétette: Norbi Update – 2016. március 3.

 

Most azonban felbolydult a fitneszedzőből lett üzletember közösségi oldala: több rajongója is hozzászólásban jelezte, hogy ma a Facebookon a brit társaság is megszólalt az ügyben, ám posztjukban ők valami egészen mást közölnek. A BDA ugyanis Schobert Norbi állításait hamisnak minősítette, és kijelentették: “nem társultak ezzel a személlyel vagy céggel”, és nem is fognak a jövőben sem, úgyhogy Norbinak tilos használnia a BDA nevét vagy logóját.

The British Dietetic Association is aware of claims by Norbert Scobert (aka Norbi Update) that he is associated with the…

Közzétette: British Dietetic Association – 2016. március 14.

 

Norbi egyelőre még nem reagált rajongói kérdéseire, de a Blikk úgy tudja, holnap újabb bejegyzés várható az ügyben a fitneszguru Facebook-oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik