Szórakozás

Schobert Norbi szerint nem normális dolog, amit a dietetikusok szövetsége művel

Schobert Norbi (schobert norbi, )
Schobert Norbi (schobert norbi, )

Mint ahogyan arról beszámoltunk, Magyarország átfogó szűrőprogramja visszavonta Schobert Norbiék támogatói felkérését, miután a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége – a fitneszguru szavaival élve – bojkottot hirdetett ellenük.

“Elfogadtuk a felkérést, meg is küldték a bizottság jóváhagyását és a szerződést nekünk és ekkor a Magyar Dietetikusok Szövetségének főtitkára ezt megneszelte és bojkottot szervezett. A szakmai társait maga mellé állította valamint még két multicéget is és szakmai erkölcsi és etikai okokra hivatkozva azt mondták, hogy ők kiszállnak a programból, ha mi részt merünk venni benne” – kezdte Norbi a közösségi oldalára feltöltött videóban, amiben arról is beszélt, hogy mi a véleménye az ellene „tüntető” szervezetről.

„Szerintem meg a szándék a fontos. Én összeállok akár egy viszki gyártóval is, ha embereken segítünk. Nem egymást kell ölelgetni, meg szeretgetni. Azt gondolom, hogy nem abból áll a dietetikusi munka, hogy angol cikkeket prezentálnak belső konferenciákon és kitüntetik egymást. Nem kell egymást szeretni ahhoz, hogy kiálljunk az emberek elé tornázni és segítsünk nekik. Ezt megvétózni az kartell, lobbi” – folytatta az Update atyja, majd közölte, egyszerűen nem normális dolog az, amit az MDOSz művel.

„Normális dolog az, hogy a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének kiemelt partnere és fő támogatója az édességgyártók szövetsége? Nem, ez nem normális. Ez pont olyan, mintha a tüdőgyógyászok szövetségének a Marlboro lenne a fő támogatója.”

Hát akkor beleállok! Lájk és megosztás, ha egyetértesz. Köszönöm. Norbi

Közzétette: Norbi Update – 2016. február 8.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik