Szórakozás

Zalatnay Cinire nem kíváncsi régi szerelme

Brian May, a Quenn egykori szólógitárosa Budapesten adott koncertet, amelyen a magyar énekesnő is szívesen részt vett volna. Zalatnay Cini, aki régen arról nyilatkozott, hogy közeli kapcsolatban állt az angol zenésszel, most szerette volna feleleveníteni a viszonyt egy színfalak mögötti találkozó keretében, de erre esélyt sem kapott.

A Bors informátora szerint Cini a koncertszervezőkkel vette fel a kapcsolatot a találka reményében, de May – aki évekkel ezelőtt közölte, nem cseng számára ismerősen a Zalatnay név – menedzsmentje elutasította a kérést. Pedig a magyar sztárnak kapóra jött volna a viszontlátás, ugyanis már tárgyal az Édes Élettel, a realityben pedig jól mutatott volna az összeborulás.

Mindezek ellenére vagy éppen a felsülés miatt, az énekesnő azt mondja, ő nem is kereste fel a gitárost. “Én személyesen nem kerestem senkit. Tíz éve nem láttam őt, és nem is tartjuk a kapcsolatot. Az sem titok, boldogan találkoznék vele, ha ő ezt szeretné, és meg is talál, ha akar. De ez a találkozó akkor sem a sajtó részére, és a sajtó előtt történne. Nyolcvanszor hallottam már a számait élőben, és egyébként is, pénteken és szombaton is koncertem van” – mesélte a napilapnak Zalatnay.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik