Szórakozás

Zalatnay Cini: Bőgve jöttem le a színpadról

Az énekesnő hétvégi fellépése csúnya véget ért. A polgármester őt hibáztatja, Cini pedig a technikát.

Zalatnay Cini már közösségi oldalán kifejezte csalódottságát, amiért golopi fellépését nem tudta befejezni a technikai bakik miatt. Állításával ellentétben, a borsodi település polgármestere azt mondja, az énekesnő tehet a történtekről.

“Hatan léptek fel Cini előtt, nekik jó volt ez a hangosítás. Ezek az amatőr technikusok, akiket ő annak nevez, tavaly Kardának, Aradsz­kynak, MC Hawernak, Poór Péternek, Bunyós Pi­tyunak hangosítottak. Soha nem volt senkinek gondja. Hogy elment egyszer a világosítás? Az tényleg a mi hibánk, de ha valaki akar vagy tud énekelni, akkor ez nem zavarja. Amikor az első számot elénekelte hamisan, ordítva, falsul, akkor volt olyan ember, aki elmenekült. Az utolsó számot, csodálatos módon, véletlenül el tudta normálisan énekelni. Amikor felment a színpadra, már akkor láthatóan lihegve vette a levegőt. Ha valaki rosszul van, megértem, azt is, hogy már ő sem fiatal. De ne fogja a technikára a kudarcát. Ilyen cirkuszt, ilyen csúfságot húsz év alatt még nem csinált senki. Nem kérünk bocsánatot, mert nincs miért” – mondta a Borsnak Kiss Lajos polgármester.

Az újabb csalási ügyében fellebbező Cini máshogy emlékszik a történtekre: “A fellépők közül egyedüliként én énekeltem élőben, és arra még emlékszem, az utánam következőnek is voltak technikai gondjai. A technika ellenére elénekeltem hét számot. Volt, hogy a zene ment el. Ennek ellenére énekeltem, igaz, így nem is lehetett olyan a hangulat, mint más koncerteken. Láttam a polgármestert is, ő is oda-odaszaladt a pulthoz, nem igaz, hogy őket nem zavarta ez. Majd visszamentem és elénekeltem a Mindig kell egy barátot, de ekkor már bőgve jöttem le a színpadról. Nem csak velem, a közönséggel is kitoltak: más koncerteken velem énekelnek, itt joggal voltak felháborodva ők is” – mesélte az énekesnő, akinek szavait barátnője is alátámasztotta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.