Szórakozás

Palya Bea francia jazz zenész felesége lesz

Palya Bea (palya bea, )
Palya Bea (palya bea, )

Palya Bea nemrégiben D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című internetes műsorának vendége volt. Autózás közben szó esett arról, milyen újra erdő mellett lakni és visszatérni a gyökerekhez, hogyan egyeztethető össze az anyaság a dalszerzéssel, miért nincsen pizsamája Palya Beának, mit takar a „struktúrálatlan idő” és mi készül Párizsban.

Bea, akinek március közepén jelenik meg legújabb lemeze, elárulta, bár az alkotáshoz egyedüllétre van szüksége, mégsem az a típus, aki bezárkózik a házába és reggeltől estig édességgel felvértezve, pizsamában dolgozik.

„Egyrészt nincsen pizsamám, másrészt nem eszem cukrot – meztelenül alszom”

– mondta nevetve, majd arról is mesélt, hogy mint bármelyik nő, ő is kritikusan szemléli magát, hullámzó az önértékelése: hol szépnek látja magát, hol elégedetlen azzal, amit a tükör mutat, ám ebből az állapotból is dalok születnek. Palya Bea arról is beszámolt, hogy hamarosan egy francia nagyjátékfilm főszereplőjeként láthatja a közönség.

„Kaptam egy e-mailt, hogy készül egy film Django Reinhardtról, amiben a híres cigány jazz zenész feleségét játszanám. Casting nem volt – olyan elementáris volt az első találkozás az alkotókkal, hogy nem is kerestek mást a női főszerepre”

– mondta Palya Bea, aki olyan filmsztárokkal dolgozik majd Párizsban, mint Reda Kateb vagy Cecile de France.

A Palya Beával készült beszélgetés D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának legújabb epizódja, amely a WMN magazin You Tube csatornáján látható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik