Szórakozás
Image: 73682476, Kállay-Saunders András amerikai–magyar énekes, elõadó, producer és zeneszerzõ, a 2010-es Megasztár 5 negyedik helyezettje. Anyai ágon az õsi magyar nemesi Kállay-család leszármazottja. Õ képviselte Magyarországot a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon Koppenhágában a Running címû dalával., Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Nem A Dal készítői szabotálták Kállay-Saunders András döntős produkcióját

24.hu
24.hu

2016. 03. 02. 13:27

Korábban a témában:

Már tudjuk, hogy az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Freddie képviseli majd Magyarországot, ám A Dal döntőjében történtek még mindig nem csengtek le. A másik nagy esélyes, Kállay-Saunders András produkciója közben ugyanis technikai baki történt, így az énekes előadása nem úgy sikerült, ahogy szerette volna. A műsorkészítőktől ugyan kapott egy újabb lehetőséget dala eléneklésére, de az sem végződött jobban. Mindezek után Kállay zeneszerzője és hangszerelője, Pacsai Márk arra gyanakodott, hogy A Dal hangfelelősei megbuherálták a hangsávokat, hogy így szabotálják az énekest.

Emiatt most tárgyalásra került a sor. “A DAL2016 műsorszám 2016. február 27-i döntőjében a Kállay Saunders Band szereplése kapcsán felmerült találgatások miatt tárgyalóasztalhoz ültek a műsor gyártójának képviselői, valamint a Kállay Saunders Band menedzsere, Tabár Zoltán, kiadója, Bérczes Ádám, valamint zenésze, Tóth Ádám. (…) Az egyeztetésen elhangzottak alapján a felek egyhangúan arra a következtetésre jutottak, hogy az összes monitorrendszerben (így András fülében és a színpadon is) ugyanaz a zenei alap szólt, amelyet a fellépő előzetesen a műsorgyártó rendelkezésére bocsátott, és C mollban került felvételre, tehát sem az első, sem a megismételt fellépés során technikai hiba vagy szabotázs nem történt”- áll az MTVA közleményében.

A konklúzió tehát az MTVA beszámolója alapján az, hogy Kállay-Saunders András hibázott, aki egy hanggal magasabban énekelt, mint kellett volna.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.