Szórakozás

Kállay Saunders: Emberből vagyok!

A Dal szombat esti adásában egy váratlan technikai hiba miatt elromlott Kállay Saunders András fülhallgatója, így nem hallotta a zenét, amelyre énekelnie kellett.

A szerkesztők az énekes csalódott nyilatkozata és a zsűri kérése miatt elintézték, hogy Kállay és csapata megismételhesse a produkciót. Ez volt az első alkalom, hogy egy technikai hiba miatt egy versenyző kétszer adhatta elő a dalát, ám másodjára sem úgy sikerült, ahogyan András szerette volna.

Ahogy erzem

Közzétette: Kállay Saunders Band – 2016. február 27.

A Kállay Saunders Band énekese Facebook-oldalára töltött fel egy videóüzenetet, amelyben rajongóinak beszél a történtekről:

“Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok szomorú.

(…) A gitár hang alapján tudom, hogy milyen hangnemben énekelek. Ez a hang nem jött be a dalnak az elején, így egy teljesen másik hangnemben kezdtem el a dalt. Amikor visszajött, már nem is tudtam, hogy hol voltam. Sajnos nem tudtam visszalépni a dalban. Utána kaptam egy második esélyt, amit nagyon köszönök a zsűrinek, csak az volt a baj azzal, hogy eltelt tíz másodperc, és már rögtön kellett újra énekelni. A fejemben meg még mindig a rossz hangnem volt, amiben énekeltem.

Esély sem volt arra, hogy visszatérjek a normális hangnembe, ami van a dalban. Semmi kifogás, ember vagyok, emberek vagyunk. Erről is szól a dal, ha most panaszkodnék ezért, akkor nem lenne hiteles a dalom.

(…) Remélem, hogy senki nem csalódott bennem. Amikor a színpadon voltam, és észrevettem, hogy rosszul megy ez az egész, nem az volt az első, hogy nekem rosszul esett, hanem az, hogy mit fogtok ti gondolni rólam” – mondta a videóban Kállay, aki hozzátette: őszintén örül neki, hogy Freddie nyert, mert imádja amit csinál, jó hangja van és jó ember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik