Szórakozás

A Mushu frontembere nem tart attól, hogy mássága miatt érheti támadás

A Dal döntőjébe jutott Mushu zenekar volt a minap a Bikk sztárchatjének vendége, ahol a csapat frontembere, Mushu Israel illetve ahogy a Rising Starban megismerhettük, Palmer Izsak – teljesen spontán coming outolt a kérdésekre válaszolva. A 19 éves fiú nem tart attól, hogy felvállalt mássága miatt támadások érhetnék a későbbiekben.

“Teljesen őszinte megnyilvánulás, csak azért nem beszéltem eddig erről, mert nem került szóba. Ez egy természetes dolog egyébként, amit nem kell hangoztatni feltétlenül. Van ilyen ember és olyan ember. Az ember az ember. Én igyekszem a színpadon is hitelesen viselkedni, és semmi másban sem szeretek kompromisszumot kötni. Nem szeretném elferdíteni magam ahhoz képest, amilyen vagyok a hétköznapokban” – mondta el Mushu, akit eddig szerencsésen elkerültek a konfliktusok.

“Néha előfordul, hogy van egy-egy ember, aki megjegyzi, hogy jó a séróm vagy a sminkem, de szerencsére Budapesten nem én vagyok a legextrémebb. Persze vannak rossz­akarók, de azt elengedem a fülem mellett. Győrben voltak régebben tapasztalatok, aktívabban fejezték volna ki a nemtetszésüket, de szerencsére sosem történt atrocitás. Sikerült elkerülni az ilyen helyzeteket. Kifejezetten pacifistának vallom magam, tudni kell kezelni a konfliktusokat.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik