Szórakozás

Magyar srác kapott szerepet Julia Roberts mellett

Julia Roberts legújabb parfümreklámjába európai karakterű férfit kerestek, ez volt a szerencséje Bányai Miklósnak. Na meg az, hogy az 500 jelentkező között is elég meggyőző tudott lenni. A jelenleg Los Angelesben szárnyait bontogató magyar színészt a The Voice tehetségkutatójának riportereként ismerhette meg a magyar közönség, most pedig egy világsztárral forgathatott napokig.

“A színpadon állva azt kérte tőlem a rendező, hogy táncoljak. Én elkaptam az egyik mellettem álló hölgyet és forgattam, ez jutott hirtelen eszembe. Mint később kiderült, talán ez volt az a gesztus, ami megtetszett nekik, mert ez olyan “európai volt” – mondták. Az amerikai férfiak ugyanis egyedül táncolnak, fel sem néznek…” – mesélt élményeiről a Borsnak Bányai, majd a színésznővel közös munkáról is beszélt.

“Julia rendkívül közvetlen volt velem, a forgatás alatt beszélgetnem kellett vele, az is feladat volt, hogy megnevettessem. Azt mondtam neki, hogy ha Magyarországon jár, nem mindegy, hogy melyik fürdőbe megy, mert van, ahol lábgombát kaphat. Hát ezen nevetett is. Egy másik jelenetben untatnom kellett, akkor az időjárásról meséltem neki. Fantasztikus élmény volt, három napon át forgattunk együtt.”

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik