Élet-Stílus

Ma kellene Chandler Bingnek rácsörögnie Julia Robertsre

Minden idők egyik (ha nem a) legjobb szitkomjában, a Jóbarátokban rengetegszer tűntek fel, már gigasztárnak számító vendégművészek. A pontosan 20 évvel ezelőtt adásba kerülő, A szuperkupa után 2. című epizódban például Julia Roberts játszotta Chandler általános iskolai osztálytársát, Susie Mosst.

Chandler, és a szemüveges, csúnyácska kislányból gyönyörű nővé cseperedett Susie randizni kezdenek, aztán egy éttermi vacsorán a lány kicsábítja a mosdóba a srácot, akivel korábban elhitette, hogy felizgatják a női fehérneműt hordó férfiak.

A vécében aztán kiderül, Susie csak a bosszúra hajtott. Chandler gyermekkorukban felemelte a lány szoknyáját, a többi gyerek pedig nevetett, amiért látták a bugyiját. Susie tehát ellopja Chandler összes ruháját, így a srác egy szál bugyiban, magára marad a vécéfülkében.

Amikor Chandler azt mondja Susienak: nem hiszi el, hogy még mindig ilyen mérges egy 20 évvel azelőtti tréfa miatt, a nő azt feleli: „majd hívj fel húsz év múlva, és mond meg, hogy még mindig haragszol-e emiatt”.

Kíváncsiak lennénk, hogy vajon mit mondana ma a szupervicces Chandler, ha felhívná Susie Mosst. Szerintetek?

(via BuzzFeed)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik