Szórakozás

Tóth Gabi, Vera, és Pirner Alma is tüntettek az állatkínzás ellen

“Börtönt az állatkínzóknak! Fantasztikus, hogy ennyien eljöttetek! Köszönjük!” – írja Facebook-oldalán Tóth Gabi, aki testvérével, Tóth Verával együtt vett részt a mai tüntetésen, ami Együtt egy közös ügyért! Együtt az állatkínzás ellen! címmel szerveződött, és amelyen több ezer ember vett részt a Parlament előtt.

Tóth Gabi Majkával együtt már rögtön a deteki kutyagyilkosság napvilágra kerülése után is hangot adott felháborodásának, hiszen ő maga, és nővére is hatalmas állatbarát.

BÖRTÖNT AZ ÀLLATKÍNZÒKNAK! FANTASZTIKUS HOGY ENNYIEN ELJÖTTEK!!! KÖSZÖNJÜK!!!!!

Közzétette: Tóth Gabi – 2016. február 20.

 

Épp úgy, ahogy az Édes Életben szereplő Pirner Alma is, aki szintén fontosnak érezte annak ügyét, hogy méltó büntetést kapjon mindenki, aki bántalmaz egy védtelen állatot.

A rúdtáncbajnok egyébként magyarázkodni kényszerült azután, hogy a tüntetésen készült fotóját megosztotta közösségi oldalán. A nyilvános szoptatás mellett is kampányoló anyuka ugyanis egy bundát vett magára, amelyről többen azt gondolták, hogy valódi szőrme; így Alma végül a kabát címkéjével bizonyította, hogy nem egy halott állat szőrét, hanem egy teljes mértékben műszálas textíliát visel.

Mi már kint vagyunk!☝️❤️

Közzétette: Alma Pirner – 2016. február 20.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik