Szórakozás

Sarka Kata bikinis fotója alá nem várt kommentek érkeztek

Sarka Kata (sarka kata, )
Sarka Kata (sarka kata, )

Nem akármilyen csetepaté alakult ki újra Sarka Kata Facebook-oldalán. Hajdú Péter felesége a téli vakáció utolsó napján posztolt közösségi oldalára egy igencsak sokat mutató, bikinis felvételt, amely ezúttal nemcsak tömérdek lájkot, de pár rosszízű kommentet is bezsebelt.

“Katikám ezen a képen nagyon látszik,hogy rohamosan öregszel! Keresd fel a plasztikai sebészedet, mert Petike keres egy fiatalabbat hamarosan” – írja egy hozzászóló, akinek kommentjére hamarosan érkezett is a válasz a celebfeleségtől.

Még nem vagyok 30, de imádom ezt az időszakot, és nem lennék újra 20 éves! Most jobban meg vagyok magammal elégedve, kiegyensúlyozottabb vagyok, és boldogabb! Az meg, hogy rohamosan öregszem, lehet, hiszen az idő telik, és nálam sem visszafelé… A 20 évesekkel meg semmiben nem versenyzem, mert van férjem, aki imád, van 2 gyerekem, és van munkám! Semmiben nem veszélyeztetem őket, és fordítva!”

“Pedig ők jelentik neked a veszélyt….nem a 46 éves toncsi…! a kis fiatal 20 éves gyakornok lányok között néznék szét a helyedben….a két gyerek sem biztosíték ha egy pasi megzakkan egy fiatal nőért…..! nézz szét a környezetedben….!” – fűzte hozzá egy újabb véleményező, akinek posztja után Kata végképp lezárni igyekezett a témát.

… Ne aggódjanak, mert a férjem és köztem minden a legnagyobb rendben van. Ne aggódjanak semmin. A mi szövetségünk megbonthatatlan mindkét irányból! Jöhetne bárkinél bárki, akkor sem történne semmi! Legyetek pozitívak, boldogok, nyugodtak! Szóljon a 2016 számotokra is szép dolgokról, és ne vesztegessétek az idotoket kitalációkra, pletykakra, gonoszkodasra! Olyan sok szép dolog van az életben, amivel foglalkozni kell, és egy pillanat alatt elrepülnek az évek! Szeressétek egymást, mi is azt tesszük! 2016-ban már 10. éve! #szerelem #harmonia #itthon #lovemylife

– olvasható a dögös dekoltázst villantó Hajdúné véleménye.

Utolsó csobbanás, és indulás haza! Szép napot nektek!

Szerző: Sarka Kata2016. január 3.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik