Szórakozás

Sarkáék bikiniben, Gáspárék luxus bulival várják az éjfélt – fotók

Már celeblányaink is kicsinosították magukat 2016-ra, többen posztolták a szilveszteri kinézetüket. Hajdú Péter felesége, Sarka Kata még az előkészületekbe is bepillantást engedett: bikinis öltözéséről és a családi fodrászkodásról is lőtt egy sorozatot az Instagramra.

“Együtt készülök a gyerekekkel az estére! Anikó megint fantasztikus hajat varázsolt mindannyiunknak! Köszönjük!”

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

A világ egyik legszebb lánya, Kulcsár Edina is megmutatta, hogy milyen szettben fog koccintani éjfélkor. Az Aktív műsorvezetője néhány kedves sorral is köszöntötte követőit az Instagramon.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

Radics Gigi durván szexi öltözékben kívánt boldog új évet, a Facebook-posztból az is kiderült, hogy az ifjú énekesnő munkával ünnepel.

“Fellépésre készen! Mindenkinek szeretetben, sikerekben, egészségben gazdag boldog új évet!!!”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Gáspár Evelin sem maradhatott ki a sorból. Győzike lánya egy családi fotón mutatta meg, hogyan készülnek a luxus szilveszterükre egy lufikkal borított tánctéren.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

Tóth Gabi és barátja házibulival készülnek, már a csillogós parókát is bekészítették az esti mulatsághoz. Mindezt az Instagramra is posztolták, és üzentek is a haveroknak:

“Nem dolgozunk ma!!! Házibulizuuuunk! Gyertek Boditám mi már kész vagyunk”

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

Kiszel Tünde kislánya, Donatella sem maradhat ki a jóból. A naptárdíva gyermeke egy budapesti luxusszállodából, pezsgővel a kezében kívánt boldog új évet friss fotójával az Instagramon.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik