Szórakozás

Sarka Kata “idiótázása” nem aratott osztatlan sikert

Sarka Kata újabb fotót osztott meg a konditeremből – ezen mondjuk még nincs túl sok érdekes, hiszen a celebfeleség szinte naponta posztol magáról edzés közben készült szelfiket. Az sem egyedi, hogy ugyanezekért a képekért kap hideget-meleget, épp úgy, ahogy ezúttal is.

“Istenem! Mennyi ostoba ember! Ti nem veszitek észre hogy ez a nő folyton a photoshoppot használja és Ti egy “megcsinált” alakot dicsőítetek? Annyira nevetséges. A karjánál látszik hogy a fehér oszlop görbül csak a vak nem veszi észre, és már számtalan más képénél is szemmel látható nyomai voltak. Ez a nő egy ostoba műnő aki folyton csak magával van elfoglalva. Égés szerintem a férje számára is. Ez nem NŐ hanem egy tinilány komplexusokkal. A nő nem itt kezdődik, hanem Osvárth Andinál, Kulcsár Edinánál…és még sorolhatnám. Aki ennyit foglalkozik magával annál súlyos problémák vannak” – írja az egyik kommentelő, akinek hozzászólására Kata röviden, de annál velősebben reagált.

Nem görbül semmi, mert nem használok semmit! Az egy fitness eszköz mögöttem te idióta!”

– olvasható Hajdúné kommentje, ami sokaknál kiverte a biztosítékot, sőt van, aki emiatt nagyot csalódott a fitt celebben.

  • “Eddig bírtalak ne haragudj… de az, hogy valakit leidiótázol, mikor példát kéne mutatnod… gáz”
  • “Hát Kata, csalódtam benned, hogy embereket a negatív kritika miatt “csak úgy” leidiótázol! Mivel közszereplővé váltál a férjed mellett, bizony a kritikákat muszáj elfogadnod! Egyébként nekem semmi bajom veled, de az emberek szívéhez nem a külsőddel vezet az út, hanem a belső tulajdonságaiddal, de ezt az alpári stílust Toncsinak tartsd meg és ne a nyilvánosságnak! Hidd el, kevesebbet fognak bántani! Valóban csinos vagy, de ne rontsd el magadról a “képet” közönséges beszólásokkal!”
  • “Kata, most csalódtam benned. Az ismertséggel együtt jár az is hogy a kritikákat elfogadjuk és kezelni tudjuk. Az “idióta” nagy kár volt. Sokakban lerombolt valamit. A negatív kritikát is méltósággal kell viselni.”
  • “Te idióta!” Ez valamiféle megrögzült megszólítás? Régen szimpatikus volt Kata. De ez csak az én véleményem. Jó, tudom, ostoba és idióta vagyok, igen”

– írják a hozzászólók, akik közül néhányan karácsonyi sütős-főzős posztokat látnának szívesen az edzőtermi szelfik helyett, de persze sokan meg is védik kedvencüket; szerintük Kata már épp elég bántást és kritikát viselt el eddig is az “irigyeitől”.

Induljon jól az év utolsó hete is! #sosemkeso #csinald #megtudodcsinalni Gilda Max Hivatalos oldalRuha: Frenetic sportruházat

Szerző: Sarka Kata2015. december 28.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik