Szórakozás

Bebiztosították magukat Gesztesi kollégái

Ahogy mi is megírtuk, Gesztesi Károly komoly galibát okozott a Bánfalvy Stúdió győri szereplésén. Pontosabban nem is volt lehetőség a szereplésére, ugyanis Gesztesi, a Ma estére szabad a kecó című előadás egyik főszereplője nemes egyszerűséggel el sem ment az előadásra. A nézőknek így csalódottan távozni kellett a színházból, ahogy a színészkollégák is hoppon maradtak.

“Esete válogatja, hogy ezt hogyan kezelik” – mindössze ennyit nyilatkozott a producer a Blikknek arra a kérdésre, hogy mi történik ilyenkor a többi, valóban munkára kész szereplő gázsijával. Azt viszont elárulta, a szegedi előadás sikerét már nem bízták a véletlenre.

“Délután két óra körül indultunk el Budapestről. Busszal jöttünk, Gesztesi is időben a megbeszélt helyen volt. Úgy gondolom, Károly mindent megtett, ami csak emberileg lehetséges, hogy fátylat borítsunk a múltra. Bocsánatot kért a történtek miatt, és a többiek meg is békéltek. Ami történt, megtörtént, de az élet megy tovább, és vannak dolgok, amelyek öltözőn belül maradnak… A társulat egyébként jó hangulatban volt egész úton, és már csak időpont-egyeztetés kérdése, hogy a Vaskakas Bábszínházban mikor pótoljuk az elmaradt előadást” – mondta el a lapnak Horváth Csaba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik