Élet-Stílus
Budapest, 2012. augusztus 14.
Gesztesi Károly színész, a DTK - D. Tóth Kriszta Show TV-felvételén, az MTVA 1-es stúdiójában. 
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Főnöke sem tudja, hogy hová tűnt Gesztesi Károly

24.hu
24.hu

2015. 12. 11. 06:48

Mint megírtuk, Gesztesi Károly távolmaradása miatt elmaradt a Bánfalvy Stúdió Ma estére szabad a kecó című előadása Győrben. Hét órakor kezdődött volna szerdán este az előadás, de a nézők hiába várták, hogy felgördüljön a függöny.

Fél óra tanácstalanság után Bánfalvy Ágnes színművész lépett a színpadra és közölte a nagyjából négyszáz nézővel, hogy Gesztesi nem velük, hanem külön kocsival utazik Győrbe. Elhangzott, hogy 18:43-kor beszéltek Gesztesi kísérőjével, aki azt mondta telefonon, hogy a GPS 18:47-re mutatja az érkezésüket. Ám onnantól kezdve nem lehetett őket telefonon elérni.

“A közönség egy része kiment a büfébe, mászkált, amikor visszamentem, olyan nyolc felé, lemondták az előadást. Néhányan bekiabáltak, hogy Gesztesi „alkoholista” és „biztos részeg”, de lincshangulat azért nem volt. Helyben elkezdték visszaváltani a jegyeket, amelyért 3900 forintot fizettem. Bánfalvy egyébként visszafogott volt, szerintem már be volt öltözve a szerepére, legalábbis úgy láttam, hogy az már a szerepruhája. Én úgy voltam vele, hogy legalább nem maradok le a dán–magyar kézimeccsről”

– mondta a Borsnak egy szemtanú.

A lap megkereste a Grease-t is jegyző Horváth Csaba producert, ám ő sem tudott bővebb információkkal szolgálni.

“Természetesen a közönségtől elnézést kérünk. Szeretném kideríteni, hogy Karcsi miért nem érkezett meg. Holnap Szegeden játszunk, és bízom benne, hogy ott lesz. Nehéz elképzelni ezt a darabot nélküle”

– sajnálkozott a producer, aki megkérte a többi színészt, hogy ne nyilatkozzanak a darabokat sorra lemondó Gesztesi távolmaradásáról.

 

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.