Szórakozás

Sorra mondja le a darabokat Gesztesi

Gesztesi Károly szivárványhártya-gyulladást kapott, állítólag ezért mondta le a Szurdi Miklós jegyezte Grease című musicalben való szereplést röviddel a premier előtt.

“Ennek következtében romlott a mű­vész úr látása. Vince Fontaine szerepe in­tenzív jelenlétet és sok mozgást igényel a színpadon, ezért a premiert ilyen egészségi állapotban sajnos nem tudja elvállalni. Mindannyian jobbulást kívánunk neki és mihamarabbi gyógyulást” – mondta a Borsnak Horváth Csaba, aki hozzátette: Gesztesit Hujber Ferenc váltja a darabban.

Nem ez volt az első eset, hogy Gesztesi betegségekre hivatkozva lemondja színházi és televíziós szerepeit. A lap megkérdezte a színészt, nem tart attól, hogy az előzmények után az emberek azt gondolhatják, a szembetegség csak ürügy, valójában a piálás áll a háttérben, amivel olyan sokszor hírbe hozták.

“Mindenkinek a magánügye, hogy mikor mennyit iszik. Az alkohol jó dolog, de mindig tudni kell a mértéket. Nagyon szeretem néha meginni a pálinkát, néha a bort, néha a sört, de a munkámat maximálisan ellátom. Szemklinikára járok. Napok óta egyfolytában ka­pom az injekciót a bal szemembe, ami tiszta vér. Egy kivételével minden munkát lemondtam” – árulta el Gesztesi Károly.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik