Szórakozás

Király Viktor megy az élő showba

Az énekes nem hiába nyugtatta magyar rajongóit, amikor felröppentek a hírek, hogy karnyújtásnyira az élő adásoktól elvérzik a versenyben. Király Viktor habár nem eredetileg választott mentora oldalán, de tovább menetelhet a The Voice-ban.

Viktor már a vak meghallgatáson meggyőzte a négytagú zsűrit tehetségéről, hiszen mindannyian megfordultak produkciója közben. Az énekes akkor Adam Levine-t választotta mentorának, aki a Cassandra Robertsszel közös duettje után is neki szavazott bizalmat.

Az Egyesült Államokban hétfő este adásba kerülő úgynevezett “KnockOut” azonban fordulatot hozott. Viktor az évad egyik legnagyobb esélyesének tartott Jordan Smith-szel került párba és habár mindketten hatalmasat énekeltek, Adam úgy döntött Jordant viszi magával az élő show-ba. Ennek ellenére nem kell szomorkodnunk, hiszen a döntés után Gwen Stefani azonnal lecsapott a lehetőségre és ellopta magának Viktort.

“Szuper izgatott vagyok, hogy mehetek tovább a “Playoffs” adásokba. Nagyon hálás vagyok, amiért Gwen Stefani hitt bennem és megnyomta a gombot, de szeretnék köszönetet mondani Adam Levine-nek is. Remélem ti is mellettem vagytok továbbra is! Imádlak titeket, amiért minden nap megmutatjátok hogy mennyire mellettem vagytok!” – írta Viktor közösségi oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik