Szórakozás

Király Viktor: Adam Levine magamra emlékeztetett

A héten már kiderülhet, hogy a válogatón csont nélkül továbbjutott Király Viktor leénekli-e a színpadról versenytársát, Cassandra Roberts-et, bejutva ezzel a döntőbe. Addig is a magyar énekes amerikai élményeiről mesélt. Az egykori Megasztárosnak a legnagyobb meglepetést mentora, Adam Levine okozta.

“Az embert azt hinné, hogy egy ilyen szintű világsztár már teljesen más dimenzióban él, hiszen akkora a felhajtás körülötte. De ő teljesen más, egyáltalán nem éreztem, hogy elérhetetlen. Miután kikapcsoltak a kamerák, akkor is velünk maradt, sztorizgatott, zenélgettünk, nagyon jó volt a hangulat. Kicsit magamra emlékeztetett, olyan volt, mint amikor én Az ének iskolájában a gyerekekkel dolgoztam” – mesélte a Blikknek Viktor, aki a műsor után testvérei segítségében bízik.

“Ez egy nagyon nézett műsor, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy már az első adás másnapján leszólították a munkahelyén Bent, hogy látták énekelni előző este a tévében. Éppen ezért azt gondolom, hogy most kell kihasználni ezt a lehetőséget, hiszen most van értelme. Ezt csináltam a Megasztár után is, igaz, itt nehezebb dolgom van, hiszen nem tudom, merre is kell keresni azokat az embereket, akiknek a segítségével megvalósíthatom az álmom, hogy itt is sikeres lehessek. De szerencsére Ben sokat segít, neki ugyanis régóta álma, hogy zenei menedzserként dolgozhasson, így az amerikai karrieremet is együtt próbáljuk építeni, és persze Lindára is tudok számítani, az ő segítségére, támogatására is szükségem van” – árulta el az énekes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik