Szórakozás

Király Viktor továbbjutott az amerikai Voice-ban

Magyar idő szerint kedd hajnalban továbbjutott az amerikai The Voice párbajában Király Viktor. A Megasztár győztesének és párbajellenfelének, Cassandra Robertsnek ugyanazt a dalt kellett előadnia. A zsűri állva tapsolt, miután a két énekes elénekelte a Nobody knows it but me című dalt és ugyan Pharrell Williams az énekesnőnek adta volna a szavazatát, szerencsére Viktor mestere, Adam Levigne nem hallgatott rá, és Viktor választotta, aki ezzel egy lépcsővel közelebb került az álmaihoz. Király Viktor egy gyönyörű, szenvedélyes és érzelmes párbajban győzte le a verseny egyik legtapasztaltabb énekesét.

“Nem vagyok magamnál, nagyon boldog vagyok” – csak ennyit tudott mondani az örömmámorban úszó Viktor a Blikk megkeresésére.

Később pedig ezt posztolta a Facebook-oldalára: “Mégegyszer borzasztóan boldog vagyok hogy meg mindig a #TeamAdam tagja vagyok! Köszönöm szépen hogy ennyien figyeltek meg akkor is ha egy óceán választ el minket!”

A Blikk szerint az NBC nagy lehetőséget lát a tökéletes világsztárrá válható Király Viktorban, a párbajt ugyanis ugyanúgy megszakította egy reklámszünettel, mint a meghallgatását. Ez arra enged következtetni, hogy a magyar énekes és partnernője duettje alatt sok nézőre számítottak.

A következő körben az énekesek ismét párosával lépnek színpadra, de nem tudják, ki lesz az ellenfelük. A dalokat mindenki magának választhatja ki, a felkészülésben továbbra is híres zenészek segítik őket.

Itt nézheti meg a párbajvideót:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik