Szórakozás

Alekosz az Édes Életben tér vissza

Az egykori VV-nyertes már hónapok óta azért stand-upol, hogy a kereskedelmi csatornák újra foglalkoztassák. Alekosz erről már Friderikusz Sándornak is mesélt, majd közösségi oldalán az RTL Klub programigazgatóját is arról győzködte, érdemes lenne őt ismét képernyőre rakni.  Habár korábbi anyacsatornája nem kapott utána két kézzel, a Super TV2 úgy gondolta, teret enged a realityhősnek, aki az újjáéledő Édes Életben mutathatja meg mindennapjait. Tehát már biztos, hogy Berkiék mellett, Alekosszal is találkozhatnak a nézők november 2-től.

“Eljött az idő! November 2. ától készíthetitek magatokat a nevetésre fiúk! Olyan érzelmeket keltek életre bennetek, amelyekben azt hittétek, már nem lesz részetek többé. Négy év után most újra találkozunk! Ott folytatjuk, ahol annak idején abba hagytuk. Remélem mihamarább sikerül majd ráhangolnom benneteket mindarra az önfeledt szórakozásra, humorra, nevetésre; amiről azt gondolom, hogy már nagyon is kijár nektek. És régóta kijár nektek! És a Legfölsőbb Szinteken jár ki nektek!! Mindig Minden Körülmények Között!” – újságolta közösségi oldalán a görög csődör.

Ráadásul nem is akárkivel kerül össze Alekosz. Egykori villatársával, Baukó Évával karöltve forgatnak együtt. “Sziasztok! Most már nem titok, az Édes Életben térek vissza jövőhét hétfőtől! Alekosszal karöltve bepillantást nyerhettek az életünkbe! Már most szólok időben, hogy a rekeszizmotokat készítsétek!!” – számolt be a közös projektről Éva is.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik