Szórakozás

Alekosz visszatérne az RTL-re

Alekosz (Array)
Alekosz (Array)

Alekosz elérkezettnek látja az időt, hogy visszatérjen a kereskedelmi televíziók képernyőjére.

“Értetlenül állok a kérdés előtt, hogy miért nem történik semmi a két nagy kereskedelmi csatorna irányából és miért nem ütik le azt a labdát, amit én immár négy hónappal ezelőtt feldobtam. (…) Még sem az RTL Klubtól, sem a TV2-től nem keresett fel sem szerkesztő, sem programigazgató, hogy leüljön velem tárgyalni egy Alekosz- jelenségre épülő, minden korosztályt igényesen szórakoztató műsorról. (…) Az Ezek megörültekbe ugyan hívtak, de azt teljes mértékben visszautasítottam. Nagyobb volumenekben gondolkodom, mint hogy szétverjek két tojást a fejemen színes jelmezbe bújva. Az RTL Klubbal pedig négy éve megszűnt a kommunikáció. Üzenem Kolosi Péternek: ha a peren múlik egy történelemírásra alapozott szuperprodukció sorsa, akkor részemről azon egyáltalán nem múlik, és nem is múlhat. Ne feszítsük magunkat valami régi vita, vagy rosszul értelmezett hűség keresztjére! Előre tekintsünk” – mondta a Borsnak a valóságshow-veterán.

Alekosz felvetésére Kolosi Péter is reagált a lapnak: szerinte az egész annyira komolytalan, hogy még poénnak sem tudja venni.

Az RTL Klub és Alekosz között évekkel ezelőtt akkor alakult ki feszültség, amikor a milliomos biztonsági őr váratlanul feltűnt a TV2 képernyőjén, ezzel megszegve a szerződését. Emiatt per is indult 2012-ben, ami még máig nem zárult le.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik