Szórakozás

Kis Grófo és Fluor Tomi válthatja Győzikét

A Blikk információi szerint teljesen új celebeknek lesz dolce vita a TV2 visszatérő műsorában. A felröppenő pletykák szerint ugyanis az Édes Életben eddig sztárgázsit kapó Győzike és Berki helyett a csatorna Kis Grófo, Emilio, Fresh Andi és a Wellhello tagjainak mindennapjaiba engedne bepillantást, de korábban már Alekosz neve is szóba került.

Gáspár Győző máris csalódottan nyilatkozott a lapnak a realityvel kapcsolatban.

“Sajnos igaz a hír, minket valóban nem kértek fel a folytatásra. Érzem én, hogy egyre inkább a fiatalok kapnak teret, de nálam és az öcsémnél viccesebb showman nincs a világon. Azt gondolom, számtalan sztárnak adtunk kenyeret a kezébe. Ezt a műfajt én kezdtem el Magyarországon, akkor ők csak röhögtek rajtam, most meg, aki csak teheti, bekameráztatja az egész életét. Közel sem olyan könnyű műfaj ez, mint ahogy gondolják, de persze sok sikert kívánok mindenkinek” – mondta el az Édes Élettel kapcsolatban Győzike. A TV2 azonban egyelőre nem kívánja elárulni, kiket láthatnak majd a nézők a következő évadban.

“Az Édes élet valóban megújul, de egyvalami nem változik: továbbra is szórakoztató tartalommal várja majd a képernyők elé a nézőket. A sztárok felkérése egyelőre folyamatban van, ezért a találgatásokra, sajtóhírekre nem szeretnénk reagálni, de annyit elárulhatunk, nagyon sokan jelentkeznek nálunk, hogy szeretnének szerepelni a műsorban. Amint összeállt a végleges szereplői névsor, bejelentjük.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik