Szórakozás

Király Viktor a jövő héten kieshet a Voice-ból

Az Amerikában is szerencsét próbáló énekest köti a titoktartási szerződés, így semmilyen részletet nem árulhat el a The Voice-beli szereplésével kapcsolatban. A Király Viktor körül lévő felhajtás és az, hogy jelenleg is New York-ban tartózkodik azonban bizakodásra adhat okot. Már csak egyetlen fordulót kellene sikeresen teljesítenie ahhoz, hogy bekerüljön az élő showba, a jövő héten adásba kerülő úgynevezett “Knock Out” párbajokból pedig kiderül, hogy összejön-e mindez.

Viktor még az itthoni munkáit is úgy intézi, hogy decemberben is Amerikában tudjon tartózkodni a verseny miatt, a Játékkészítő című musicalben például előre felvették a jeleneteit, amiből arra következtetünk, hogy jól vette az akadályokat. Ennek ellenére, a Wikipedia adatai szerint ez éppen ellenkezőleg van. Az oldal szerint ugyanis az énekes az október 27-én adásba kerülő részben alulmarad az évad egyik legnagyobb esélyesének tartott Jordan Smith-szel szemben.

Fotó: Wikipedia
Fotó: Wikipedia

Egyelőre nem tudni, hogy az adatok valós bennfentes információkat tartalmaznak-e, vagy csupán egy hibáról van szó, de a jelenlegi helyzetet elnézve mi továbbra is bízunk a legjobbakban.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik