Szórakozás

Horgas Eszter egy produkció miatt akarta otthagyni a Got Talent zsűrijét

Nemcsak Linczényi Márkót sikerült zavarba hozni az RTL új tehetségkutatójában.

Horgas Eszter annyira kiakadt az egyik induló csapat előadásán, hogy felháborodottan vonult ki a zsűriből, sőt a Blikk szerint még gázsiját is visszaadta volna, ha tovább kell tűrnie az „ízléstelen, öncélú, ostoba magamutogatást.”

A fuvolaművészt a Cretins névre hallgató formáció produkciója borította ki, akik valóban nem mindennapi előadásukkal jelentkeztek a műsorba. A Jackass című sorozat mintájára ugyanis törtek-zúztak, neoncsövekkel verték, felgyújtották, majd jéghideg vízzel locsolták egymást a színpadon, ami Horgas szerint egyáltalán nem szórakoztató. Sőt.

“Nekem fontos hely a színpad, mondhatnám , hogy szent hely. Ami persze nem jelenti azt, hogy itt nem történhetnek vicces, meglepő, újszerű dolgok. Nagyon is vágyom az ilyenekre! De számomra az ízléstelen, öncélú, ostoba magamutogatás felháborító. A fiúk megjelenése már az első pillanatokban riasztó volt, és aztán amit műveltek, az arra késztetett, hogy elhagyjam a színházat. Fájdalmas és felháborító volt látni, ahogy lényegében szétverték a helyet. Egyáltalán nem számítottam ilyen szituációra. Megdöbbentem, és nagyon szomorú lettem. Szeretem a Got Talent műsort. Szeretek részt venni ebben a munkában, és fájt, hogy ilyen helyzetet teremtettek a fiúk. Féltettem a műsort. Nehéz volt visszamennem, s aznap éjszaka is rosszul aludtam” – mondta el a zsűritag.

A sokkoló produkció előzetesét az alábbi videóban, 0:24-től tudja megnézni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik