Szórakozás

Alekosz hozzá méltó műsorral térne vissza a képernyőre

Alekosz(960x640).jpg (Array)
Alekosz(960x640).jpg (Array)

A pletykák szerint az érdi biztonsági őrből lett vv győztes, későbbi wannabe celeb hamarosan a TV2 visszatérő műsorában lesz látható.

A Bors ugyanis azt írja, nem hiába nyilatkozta Friderikusz nemrégiben saját műsorában, hogy az ő világában Alekosz már rég televíziós személyiség lenne; a Super TV2-n újjáéledő Édes Életben jó eséllyel újra képernyőre kerülhet a megosztó reality-sztár.

“Az Édes élet az ősz folyamán vadonatúj részekkel folytatódik a SuperTV2-n, ahol a műsor megújul, de továbbra is szórakoztató tartalommal várja majd a képernyők elé a nézőket. A sztárok felkérése folyamatban van, találgatásokra nem szeretnénk reagálni, de annyit elárulhatunk, nagyon sokan jelentkeznek nálunk, hogy szeretnének szerepelni a műsorban. Amint összeállt a szereplők végleges névsora, be fogjuk jelenteni” – kommentálta a csatorna az értesüléseket, és Alekosz sem fogalmazott egyértelműen; bár azt nem győzte hangsúlyozni, hogy nem vállalna el akármilyen felkérést.

“Bármi is legyen, bármi történjen is, annak a televíziós produkciónak, amelyben én visszatérnék, mindenféleképpen azt a szintet és színvonalat kell hoznia, amelyet Friderikusz Sándor képvisel. Nem hiába gondolkodott rólam, hiszen sem neki, sem a nézőknek, sem magamnak nem okoznék csalódást. Maximálisan kidomborítanám az Alekosz-jelenséget. Egy ilyen adásnak méltó módon kell tükröznie azt, amire Friderikusz Sándor is kiváló érzékkel és előrelátással gondolt” – nyilatkozott a jelenleg édesanyját gyászoló celeb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik