Szórakozás

Győzike: Lagzi Lajcsi soha nem ártana senkinek

Győzike  (győzike, gáspár győző, )
Győzike  (győzike, gáspár győző, )

Az áramlopás vádjával őrizetben lévő Lagzi Lajcsi vegyes érzelmeket vált ki egy csomó ismerősből és ismeretlenből, akik határozott véleménnyel vannak róla. Közéjük szállt be Gáspár Győző a csütörtök esti Facebook-bejegyzésével, amelyben megvédi a mulatós trombitást. Az adóhatóság célkeresztjében lévő Győzike nem tudja elképzelni barátjáról, hogy lopott volna.

Posztjában leírja, hogy apjaként gondol a jelenleg rács mögött lévő Galambos Lajosra. Szerinte bárki belekeveredhet olyasmibe, amihez semmi köze sincs. És különben is, viszonozni kéne azt a jó hangulatot, amit annyi éven át teremtett az embereknek.

“Bölcsesség az, ha mindig tudatában vagyunk annak, mennyire tévesek lehetnek nézeteink és mennyire bizonytalanok mindazok a dolgok, amelyekre a leginkább számítunk.”
„Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek!”
Olyan emberek ítélik el Galambos Lajost,akik nem ismerik a körülményeket,és személyesen nem ismerik a Lajcsit. Én ismerem őt! Apámként tekintek rá,ő jó ember! Soha nem ártana senkinek! Valójában én is neki köszönhetek mindent,ő támogatott,segített mindenben,jóban – rosszban mellettem volt. Amikor a családunk gyászolt,ő is ezt tette velünk,és megtisztelte családunkat a személyes megjelenésével. Mindenkit megkérek,ne bántsátok,ne ítélkezzetek felette! Minden ember megbotlik,sőt sokszor csak belekeverik olyan dolgokba,amihez semmi köze sincs,és nem is volt! Csak lejárassák,és nem nézik semmibe azt,amit kemény munkával elért az életben,és közbe az embereknek jó hangulatot teremtett a nehéz időkben…Most ezt nem ártana viszonozni,és elgondolkozni,hogy Galambos Lajos hogyan kezdte az életét,és mi az amit igazán szeretett

A hatóságok feltételezései szerint egyébként Lajcsi és társai több mint öt év alatt 3,5-30 millió forint kárt okoztak a közüzemi szolgáltatóknak az elfogyasztott, de ki nem fizetett közüzemi díjak miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik